Monday, 9 April 2012

Yang Terkini Dan Terakhir

Assalamualaikum..
 
Suda lama Mira tak tulis mengenai diari harian..
Mira bz skit .


Maaf kalu gmbr di atas tak brpe jelas.
Sbnarnya , ini plihan terakhir Mira msa isi borg UPU .

Kalu anda semua nak tahu kan, Mira dpt pluang baiki smpai 5 kali borg nie .
Alhamdulillah .
Bukan semua org dpt .

Em,mungkin masa sistem tgh sesak . 
Jd dia pun cm ying tong je x)

Em,kdg2 Mira terfikir..
Layakkah aku amek asasi ?

Hurmm..
Abah kate..
Kalu tak dpt amek asasi kt IPTA , xyah amek asasi kt IPTS .
Amek je Diploma .


* Gmbr HIASAN shj :)

Tak pe Mira .
Ikut shj nasihat orang tua ^^
insya Allah

Kalu Mira tak dpt tawaran ke IPTA , insya Allah Mira nak smbung kt Kolej Professional MARA je ^^
Abah sarankan..
namun,mira tetap kena minta ptunjuk & wat solat Istikarah pd Allah .
Utk buat antara 2 pilihan.

1 comment:

Rafieq Roslan said...

Ok laa sempat tukar saya x sempat :)

Kalau saya, saya isi diploma je.. sebab sng nak buat double degree.. jadi nanti lebih mudah :) klu asasi susah sikit atau x boleh lansung...^^

Arini boring laa... Jom BER-segmen ^^..http://apit555.blogspot.com/2012/04/boringlaa-jom-main-segmen.html

sy x byk knalan dlm bdang blog nih^^.. Saja2 wat segmen nk tmbah kwn2